Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení
Seznamte se s našimi dvěma mlýny, kde vaši oblíbenou mouku Babiččina volba vyrábíme.
Druh mouky je charakterizován jako mlýnský výrobek určitého složení, který se vyrábí podle předepsaného technologického postupu.
Nejznámějšími a u nás nejčastěji pěstovanými obilovinami jsou pšenice, ječmen, žito, oves a kukuřice.
Věděli jste, že celkové množství zpracovaného obilí v České republice je přibližně 1 200 000 tun?
Pšeničná mouka je díky svému chemickému složení nepostradatelná při přípravě pečiva, které je pro naši gastronomii typické.
Mouce prospívá skladování v suchu a chladu. Papírové obaly zaručí, že mouka může „dýchat“.
V kvalitě mouky se odráží jakost pšenice a také její druh.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.