Seznamte se s našimi dvěma mlýny, kde vaši oblíbenou mouku Babiččina volba vyrábíme.

Jeden z nich stojí zhruba 50 km jihovýchodně od Brna. Je to mlýn Kyjov. Právě odtud se dostává kvalitní mouka Babiččina volba do vaší kuchyně. Vyrábí se zde moderní mlýnskou technologií založenou na původních dobou prověřených výrobních postupech a pod neustálým dohledem zkušeného stárka Ladislava Procházky.

Druhý mlýn, kde vyrábíme naši mouku, najdete zase na severu Čech zhruba 70 km od Prahy. Jeho domovem jsou Litoměřice. Tam za kvalitu mouky, kterou znají a stále více žádají všichni milovníci pečení, zodpovídá stárek Jiří Hájek.

Naše mouka je nejen pod stálou kontrolou stárků, ale také pod kontrolou laboratorní – od vstupní suroviny až po kontrolu hotové mouky před jejím zabalením a dodáním k zákazníkovi. Oba naše mlýny jsou vybaveny moderními laboratořemi a certifikovány dle IFS Standardu a GMP+B2, jakož i nejnáročnějšími průmyslovými zákazníky i obchodními řetězci. Na kvalitu naší mouky se tak můžete vždy spolehnout.

Špaldové a celozrnné mouky vyrábíme v sesterském mlýně v Rakousku.

Mouku vyrábíme s radostí a největší pečlivostí pro všechny, kteří pečou s láskou.

Zavřít

Newsletter Babiččina volba

Recepty, tipy a novinky přímo do vaší e-mailové schránky

Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračováním v prohlížení stránek souhlasíte s podmínkami používání, včetně využití souborů cookies. V pořádku