Seznamte se s našimi dvěma mlýny, kde vaši oblíbenou mouku Babiččina volba vyrábíme.

Jeden z nich stojí zhruba 50 km jihovýchodně od Brna. Je to mlýn Kyjov. Právě odtud se dostává kvalitní mouka Babiččina volba do vaší kuchyně. Vyrábí se zde moderní mlýnskou technologií založenou na původních dobou prověřených výrobních postupech a pod neustálým dohledem zkušeného stárka Jiří Pietrucha.

Druhý mlýn, kde vyrábíme naši mouku, najdete zase na severu Čech zhruba 70 km od Prahy. Jeho domovem jsou Litoměřice. Tam za kvalitu mouky, kterou znají a stále více žádají všichni milovníci pečení, zodpovídá stárek Jan Štětina.

Naše mouka je nejen pod stálou kontrolou stárků, ale také pod kontrolou laboratorní – od vstupní suroviny až po kontrolu hotové mouky před jejím zabalením a dodáním k zákazníkovi. Oba naše mlýny jsou vybaveny moderními laboratořemi a certifikovány dle IFS Standardu a GMP+B2, jakož i nejnáročnějšími průmyslovými zákazníky i obchodními řetězci. Na kvalitu naší mouky se tak můžete vždy spolehnout.

Špaldové a celozrnné mouky vyrábíme v sesterském mlýně v Rakousku.

Mouku vyrábíme s radostí a největší pečlivostí pro všechny, kteří pečou s láskou.

Zavřít

Kvalita mouk Babiččina volba je naší prioritou

Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení.

Více zde
Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračováním v prohlížení stránek souhlasíte s podmínkami používání, včetně využití souborů cookies. V pořádku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.