Brožura plná prázdninových receptů je tady!
Bábovka, štrúdl, perník, vánočka, narozeninový dort, palačinky, bublanina… Aby se tyhle dobroty zdárně objevily na prostřených stolech, čeká nás to, co máme tak rádi. Poctivé pečení.
Chtěli jste si připravit doma žitný kvas a nevěděli jak na to? Přinášíme vám postup!
Škola je zpět a my vám přinášíme tipy, jak připravit pestré svačiny na několik způsobů, nejen pro školáky, ale třeba na výlet nebo pro vás do práce.
Palačinky jsou naše srdcová záležitost a to nejen v létě, ale celoročně. Jejich příprava je rychlá a nabízí nepřeberné množství variací i kombinací.
Představujeme vám novinku pro všechny, kteří pečou s láskou a kteří k pečení rádi používají celozrnné mouky.
Udělat výborný domácí dort chce cvik, ale s našimi základními tipy a triky přípravu korpusu hravě zvládnete.
Přemýšlíte jak do pečení či vaření zapojit děti? Podívejte se na naše tipy, se kterými si pečení vychutnáte všichni.
V roce 2018 byly mouky Babiččina volba hladká, BV hrubá, BV polohrubá, BV dortová, BV na kynuté těsto a BV na křehké pečivo oceněny značkou kvality KLASA.
Velikonoce se kvapem blíží a je potřeba se na ně pořádně přichystat – doplnit zásoby a vybavit se recepty. Proto jsme pro vás připravili „velikonoční školu pečení“, díky které vás na velikonoční svátky nic nezaskočí.
Vejce jsou vedle správně vybrané mouky jednou z nejdůležitějších ingrediencí pro pečení.
Dalším tématem naší velikonoční školy pečení je droždí. Co byste o něm měli vědět, než začnete péct?
Základem každého těsta je správně vybraná mouka. A pokud jde o pečení, cukr je jednou z nejdůležitějších ingrediencí, které používáme.
Závin patří mezi tradiční dezerty. Těsto můžete naplnit jak sladkou náplní (strouhanými jablky, tvarohem, mákem, ořechy), tak i slanou (šunka, sýr).
Nemůžete si zrovna vzpomenout, kam jste dali recept s nákresem, nebo se chcete konečně naučit plést vánočku ze šesti? Teď vám přinášíme přehledný návod, jak na to.
Vybrat tu pravou mouku je někdy oříšek. Proto přinášíme přehled základních těst a mouk, které se do nich hodí.
Třené těsto je jedním z nejoblíbenějších těst. Je velmi nenáročné na požadované suroviny a jednoduché na přípravu i vlastní pečení.
Mnozí mají před kynutým těstem obrovský respekt, je totiž považováno za jedno vůbec z nejtěžších. Je náladové a často si tak nemůžete být jisti výsledkem. Díky našim tipům jej ale hravě zvládnete.
V našich nových spotech, které již můžete vidět také v televizi, vám odhalujeme hned několik velkých tajemství. Spoty jsou pokračováním malování do mouky.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.