Vedení domácího žitného kvasu
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

Vedení domácího žitného kvasu

Chtěli jste si připravit doma žitný kvas a nevěděli jak na to? Přinášíme vám postup!

6 tipů na svačinu
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

6 tipů na svačinu

Škola je zpět a my vám přinášíme tipy, jak připravit pestré svačiny na několik způsobů, nejen pro školáky, ale třeba na výlet nebo pro vás do práce.

3 tipy na ty nejlepší palačinky
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

3 tipy na ty nejlepší palačinky

Palačinky jsou naše srdcová záležitost a to nejen v létě, ale celoročně. Jejich příprava je rychlá a nabízí nepřeberné množství variací i kombinací.

Novinka v nabídce Babiččiny volby
Blog Novinky a zprávy Čtení na 3 min.

Novinka v nabídce Babiččiny volby

Představujeme vám novinku pro všechny, kteří pečou s láskou a kteří k pečení rádi používají celozrnné mouky.

9 tipů, aby se dort vždycky povedl
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

9 tipů, aby se dort vždycky povedl

Udělat výborný domácí dort chce cvik, ale s našimi základními tipy a triky přípravu korpusu hravě zvládnete.

5 tipů na pohodové pečení s dětmi
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

5 tipů na pohodové pečení s dětmi

Přemýšlíte jak do pečení či vaření zapojit děti? Podívejte se na naše tipy, se kterými si pečení vychutnáte všichni.

Babiččina volba je držitelem značky Klasa!
Blog Novinky a zprávy Čtení na 3 min.

Babiččina volba je držitelem značky Klasa!

V roce 2018 byly mouky Babiččina volba hladká, BV hrubá, BV polohrubá, BV dortová, BV na kynuté těsto a BV na křehké pečivo oceněny značkou kvality KLASA.

Velikonoční škola pečení
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

Velikonoční škola pečení

Velikonoce se kvapem blíží a je potřeba se na ně pořádně přichystat – doplnit zásoby a vybavit se recepty. Proto jsme pro vás připravili „velikonoční školu pečení“, díky které vás na velikonoční svátky nic nezaskočí.

Vejce – symbol Velikonoc a důležitý pomocník při pečení
Blog O základních surovinách Čtení na 3 min.

Vejce – symbol Velikonoc a důležitý pomocník při pečení

Vejce jsou vedle správně vybrané mouky jednou z nejdůležitějších ingrediencí pro pečení.

Droždí – co byste měli vědět, než začnete péct
Blog O základních surovinách Čtení na 3 min.

Droždí – co byste měli vědět, než začnete péct

Dalším tématem naší velikonoční školy pečení je droždí. Co byste o něm měli vědět, než začnete péct?

Druhy cukru a jak je využít v kuchyni
Blog O základních surovinách Čtení na 3 min.

Druhy cukru a jak je využít v kuchyni

Základem každého těsta je správně vybraná mouka. A pokud jde o pečení, cukr je jednou z nejdůležitějších ingrediencí, které používáme.

Základní recept na závin
Blog Základní těsta Čtení na 3 min.

Základní recept na závin

Závin patří mezi tradiční dezerty. Těsto můžete naplnit jak sladkou náplní (strouhanými jablky, tvarohem, mákem, ořechy), tak i slanou (šunka, sýr).

Jak správně zaplést vánočku
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

Jak správně zaplést vánočku

Nemůžete si zrovna vzpomenout, kam jste dali recept s nákresem, nebo se chcete konečně naučit plést vánočku ze šesti? Teď vám přinášíme přehledný návod, jak na to.

Základní recept na křehké pečivo
Blog Základní těsta Čtení na 3 min.

Základní recept na křehké pečivo

Vybrat tu pravou mouku je někdy oříšek. Proto přinášíme přehled základních těst a mouk, které se do nich hodí.

Zavřít

Newsletter Babiččina volba

Recepty, tipy a novinky přímo do vaší e-mailové schránky

Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračováním v prohlížení stránek souhlasíte s podmínkami používání, včetně využití souborů cookies. V pořádku