Kvalita mouk Babiččina volba je naší prioritou
Blog Suroviny Čtení na 3 min.

Kvalita mouk Babiččina volba je naší prioritou

Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení

Není špalda jako špalda!
Blog O našich moukách Čtení na 3 min.

Není špalda jako špalda!

Opravdová špaldová
Blog O našich moukách Čtení na 3 min.

Opravdová špaldová

Když je špaldová mouka opravdu špaldová
Blog O našich moukách Čtení na 3 min.

Když je špaldová mouka opravdu špaldová

Jaký je rozdíl mezi mezi Hladkou moukou, Pizza moukou a moukou na Kynuté těsto?
Blog Otázky a odpovědi Čtení na 3 min.

Jaký je rozdíl mezi mezi Hladkou moukou, Pizza moukou a moukou na Kynuté těsto?

Prázdninové pečení s Babiččinou volbou
Blog Archiv zpráv Čtení na 3 min.

Prázdninové pečení s Babiččinou volbou

Brožura plná prázdninových receptů je tady!

Proč je Babiččina volba výjimečná
Blog O našich moukách Čtení na 3 min.

Proč je Babiččina volba výjimečná

Bábovka, štrúdl, perník, vánočka, narozeninový dort, palačinky, bublanina… Aby se tyhle dobroty zdárně objevily na prostřených stolech, čeká nás to, co máme tak rádi. Poctivé pečení.

Jakou má mouka na kynutá těsta sílu? Kolik mám přidat vody a droždí?
Blog Otázky a odpovědi Čtení na 3 min.

Jakou má mouka na kynutá těsta sílu? Kolik mám přidat vody a droždí?

Vedení domácího žitného kvasu
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

Vedení domácího žitného kvasu

Chtěli jste si připravit doma žitný kvas a nevěděli jak na to? Přinášíme vám postup!

6 tipů na svačinu
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

6 tipů na svačinu

Škola je zpět a my vám přinášíme tipy, jak připravit pestré svačiny na několik způsobů, nejen pro školáky, ale třeba na výlet nebo pro vás do práce.

3 tipy na ty nejlepší palačinky
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

3 tipy na ty nejlepší palačinky

Palačinky jsou naše srdcová záležitost a to nejen v létě, ale celoročně. Jejich příprava je rychlá a nabízí nepřeberné množství variací i kombinací.

Novinka v nabídce Babiččiny volby
Blog Archiv zpráv Čtení na 3 min.

Novinka v nabídce Babiččiny volby

Představujeme vám novinku pro všechny, kteří pečou s láskou a kteří k pečení rádi používají celozrnné mouky.

9 tipů, aby se dort vždycky povedl
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

9 tipů, aby se dort vždycky povedl

Udělat výborný domácí dort chce cvik, ale s našimi základními tipy a triky přípravu korpusu hravě zvládnete.

5 tipů na pohodové pečení s dětmi
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

5 tipů na pohodové pečení s dětmi

Přemýšlíte jak do pečení či vaření zapojit děti? Podívejte se na naše tipy, se kterými si pečení vychutnáte všichni.

Babiččina volba je držitelem značky Klasa!
Blog Archiv zpráv Čtení na 3 min.

Babiččina volba je držitelem značky Klasa!

V roce 2018 byly mouky Babiččina volba hladká, BV hrubá, BV polohrubá, BV dortová, BV na kynuté těsto a BV na křehké pečivo oceněny značkou kvality KLASA.

Velikonoční škola pečení
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

Velikonoční škola pečení

Velikonoce se kvapem blíží a je potřeba se na ně pořádně přichystat – doplnit zásoby a vybavit se recepty. Proto jsme pro vás připravili „velikonoční školu pečení“, díky které vás na velikonoční svátky nic nezaskočí.

Vejce – symbol Velikonoc a důležitý pomocník při pečení
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

Vejce – symbol Velikonoc a důležitý pomocník při pečení

Vejce jsou vedle správně vybrané mouky jednou z nejdůležitějších ingrediencí pro pečení.

Droždí – co byste měli vědět, než začnete péct
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

Droždí – co byste měli vědět, než začnete péct

Dalším tématem naší velikonoční školy pečení je droždí. Co byste o něm měli vědět, než začnete péct?

Kde pro vás mouku vyrábíme
Blog Otázky a odpovědi Čtení na 3 min.

Kde pro vás mouku vyrábíme

Seznamte se s našimi dvěma mlýny, kde vaši oblíbenou mouku Babiččina volba vyrábíme.

Druhy cukru a jak je využít v kuchyni
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

Druhy cukru a jak je využít v kuchyni

Základem každého těsta je správně vybraná mouka. A pokud jde o pečení, cukr je jednou z nejdůležitějších ingrediencí, které používáme.

Základní recept na závin
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

Základní recept na závin

Závin patří mezi tradiční dezerty. Těsto můžete naplnit jak sladkou náplní (strouhanými jablky, tvarohem, mákem, ořechy), tak i slanou (šunka, sýr).

Jak správně zaplést vánočku
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

Jak správně zaplést vánočku

Nemůžete si zrovna vzpomenout, kam jste dali recept s nákresem, nebo se chcete konečně naučit plést vánočku ze šesti? Teď vám přinášíme přehledný návod, jak na to.

Zavřít

Newsletter Babiččina volba

Recepty, tipy a novinky přímo do vaší e-mailové schránky

Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračováním v prohlížení stránek souhlasíte s podmínkami používání, včetně využití souborů cookies. V pořádku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.