O špaldě

Dnes nachází tato obilnina na polích opět své místo. Je považována za zdravější alternativu standardní pšeničné mouky, a navíc se vyznačuje specifickou oříškovou chutí.

Babiččina volba vám ji nabízí hned ve dvou variantách – špaldová hladká a velmi jemně mletá špaldová celozrnná, která obsahuje všechny cenné složky z celého špaldového zrna (z obalu, endospermu i klíčku).

Špaldovou mouku můžete použít místo běžné pšeničné mouky v mnoha receptech na vaše oblíbené moučníky. Hodí se pro každodenní pečení domácího sladkého i slaného pečiva (bábovky a perníky, kynuté buchty, koláče, sušenky a cukroví, palačinky, chléb, rohlíky, housky).

I když můžete na trhu najít také jiné mouky, které mají ve svém názvu „špaldová“, ne vždy se obsah špaldy, ze které jsou vyrobené, rovná tomu v moukách od Babiččiny volby. Zatímco některé mouky mají v sobě jen její podíl (nebo dokonce obsahují sto procent běžné pšenice), s moukou Babiččina volba si kupujete skutečnou špaldovou mouku.

A to je to nejdůležitější, protože když vaše bábovka nebo pracně upečený chléb nejsou takové, jak jste si představovali, pár ušetřených korun je v tu chvíli jen malá útěcha. Pokud chcete, aby se vám pečení povedlo, chcete jíst zdravě a kvalitně, používáte kvalitní suroviny od poctivých výrobců. Mouka Babiččina volba mezi ně rozhodně patří a na její kvalitu se můžete spolehnout.

Zavřít

Newsletter Babiččina volba

Recepty, tipy a novinky přímo do vaší e-mailové schránky

Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračováním v prohlížení stránek souhlasíte s podmínkami používání, včetně využití souborů cookies. V pořádku