Mouka špaldová hladká - Babiččina volba

Mouka Špaldová hladká

Vyrobená z pečlivě vybraného obilí moderní technologií

Vyrobená z pečlivě vybraného obilí moderní technologií

Kvalita je zaručena systémem kontrol v průběhu celého mlecího procesu

Kvalita je zaručena systémem kontrol v průběhu celého mlecího procesu

Skvělá alternativa namísto běžné pšeničné hladké nebo polohrubé mouky

Skvělá alternativa namísto běžné pšeničné hladké nebo polohrubé mouky

Naše špaldová mouka je opravdu špaldová.
I když můžete na trhu najít také jiné mouky, které mají ve svém názvu špaldová, ne vždy se obsah špaldy, ze které jsou vyrobené, rovná tomu v moukách od Babiččiny volby. Zatímco některé mouky mají v sobě jen její podíl (nebo jsou vyrobené z hybridních odrůd nebo dokonce obsahují sto procent běžné pšenice), s moukou Babiččina volba si kupujete skutečnou špaldovou mouku, vyrobenou z prastarých odrůd špaldy. Pro naše špaldové mouky používáme odrůdy Attergauer, Ebners Rotkorn, Schwabenkorn, Ostro, ZollernspelzLohengrin.

Mouku můžete použít místo běžné pšeničné mouky v mnoha receptech na pečení vašich oblíbených moučníků. Hodí se také pro každodenní pečení domácího sladkého i slaného pečiva (bábovky a perníky, kynuté buchty, koláče, sušenky a cukroví, palačinky, chléb, rohlíky, housky). Vhodná je i pro přípravu kynutých těst. Pečivo díky ní získá jemně oříškovou chuť a aroma. Výrobky budou trochu tmavší a méně nadýchané než z pšeničné hladké mouky.

Tip: Mouku můžete smíchat z pšeničnou hladkou nebo špaldovou celozrnnou moukou v různém poměru podle vaší chuti a získáte tak různé varianty těst. Hladkou mouku špaldovou můžete také použít při přípravě kynutých těst.

Mouka špaldová hladká

Výživové údaje (ve 100 g výrobku)

Energie

1 474 kj / 348 kcal

Tuky

1,3 g

z toho nasycené mastné kyseliny

0,3 g

Sacharidy

67 g

z toho cukry

0,9 g

Bílkoviny

15 g

Vláknina

8,2 g

Sůl

0 g

Babiččina volba
Zavřít

Newsletter Babiččina volba

Recepty, tipy a novinky přímo do vaší e-mailové schránky

Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračováním v prohlížení stránek souhlasíte s podmínkami používání, včetně využití souborů cookies. V pořádku