Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení
Nejznámějšími a u nás nejčastěji pěstovanými obilovinami jsou pšenice, ječmen, žito, oves a kukuřice.
Věděli jste, že celkové množství zpracovaného obilí v České republice je přibližně 1 200 000 tun?
Pšeničná mouka je díky svému chemickému složení nepostradatelná při přípravě pečiva, které je pro naši gastronomii typické.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.