Speciální vysokolepková mouka. Těsto z této mouky se dobře zpracovává a umožňuje přípravu tenké a křupavé PIZZY. Použijte ji v receptech na pizzu italského typu, foccaciu, calzone nebo ciabattu.
Pizza mouku použijte místo běžné hladké mouky na pizzu, focacciu, ciabatty a další druhy středomořského pečiva.
Vyrobená z pečlivě vybraného obilí
Pod stálým dohledem stárka
Kvalita je zaručena systémem kontrol v průběhu celého mlecího procesu
Speciální vysokolepková mouka. Těsto z této mouky se dobře zpracovává a umožňuje přípravu tenké a křupavé PIZZY. Použijte ji v receptech na pizzu italského typu, foccaciu, calzone nebo ciabattu.
Hned jsme si udělali a super
výborný
Babiččina volba jsou moje oblíbené mouky, překvapují inovacemi.
1 461 kj / 345 kcal
1,7 g
0,2 g
69 g
2,0 g
3,1 g
12 g
< 0,01 g
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.