Seznamte se s našimi dvěma mlýny, kde vaši oblíbenou mouku Babiččina volba vyrábíme.
Jeden z nich stojí zhruba 50 km jihovýchodně od Brna. Je to mlýn Kyjov. Právě odtud se dostává kvalitní mouka Babiččina volba do vaší kuchyně. Vyrábí se zde moderní mlýnskou technologií založenou na původních dobou prověřených výrobních postupech a pod neustálým dohledem zkušeného stárka.
Druhý mlýn, kde vyrábíme naši mouku, najdete zase na severu Čech zhruba 70 km od Prahy. Jeho domovem jsou Litoměřice.
Naše mouka je nejen pod stálou kontrolou stárků, ale také pod kontrolou laboratorní – od vstupní suroviny až po kontrolu hotové mouky před jejím zabalením a dodáním k zákazníkovi. Oba naše mlýny jsou vybaveny moderními laboratořemi a certifikovány dle IFS Standardu a GMP+B2, jakož i nejnáročnějšími průmyslovými zákazníky i obchodními řetězci. Na kvalitu naší mouky se tak můžete vždy spolehnout.
Špaldové mouky vyrábíme v sesterském mlýně v Rakousku.
Mouku vyrábíme s radostí a největší pečlivostí pro všechny, kteří pečou s láskou.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.