Mouku nasypte do mísy spolu se solí, přidejte vodu, cukr, olej a rozdrobené droždí.
Vypracujte hladké těsto a to nechte přikryté kynout na teplém místě asi 1,5 hodiny.
Vykynuté těsto rozdělte na 2 nebo 3 díly a z každého vyválejte tenkou placku.
Tu přeneste na pečicím papírem vyložený plech, potřete rajčatovou omáčkou (kraje nechte suché) a ozdobte tím, co máte rádi.
Pečte na 220 °C asi 10 min, nebo dokud nebudou okraje zlatavé.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.