(na 4 porce – asi 6 menších langošů)
Na těsto:
k dokončení:
Ze všech surovin zpracujte těsto v robotu. Nechte 10–15 minut odstát, těsto získá na objemu a začne tvořit bubliny.
Připravte si hlubší pánev a rozehřejte v ní slunečnicový olej vhodný ke smažení. Olej nepřepalujte, hlídejte jeho teplotu a podle potřeby ji na sporáku upravujte. Mokrýma nebo lehce poolejovanýma rukama tvořte co nejtenčí placky – toto těsto přirozeně zvětší svůj objem při smažení, tak ať nejsou placky příliš tlusté.
Smažte jednotlivě 2 minuty z každé strany dozlatova. Dokončete česnekovým olejem, kečupem a strouhaným sýrem. Podávejte vždy hned po usmažení. Těsto vydrží v lednici i 24 hodin, a můžete ho tak použít i později a podávat langoše vždy čerstvé.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.