V robotu, nebo v míse stěrkou promíchejte všechny ingredience a zpracujte hladké, celkem řídké těsto. Nelekejte se, toto těsto je jiné, nebudete mít pružné těsto jako na klasickou pizzu, spíš hodně hutné lívancové. Připravte si plech s pečicím papírem, nebo kvalitní nepřilnavý plech a těsto na něj stěrkou rozprostřete.
Pečte čisté těsto při 180 °C asi 10–12 minut. Až poté, co bude základ trochu zapečený, je čas pizzu ozdobit. Potřete ji až do krajů rajčatovým sugem a ozdobte mozzarellou, šunkou, přidat můžete podle chuti olivy, kukuřici, vejce, tuňáka či další druhy sýrů.
Ozdobenou pizzu dopékejte podle náplně dalších asi 10 minut, aby byla krásně propečená a zlatavá.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.