V jedné míse smíchejte všechny suché ingredience.
Oddělte bílky od žloutků a z bílků vyšlehejte pevný sníh.
Tekuté ingredience a borůvky vmíchejte k suchým a na závěr opatrně vmíchejte i sníh.
Těsto nalijte do formy vymazané máslem a vysypané hrubou moukou a pečte na 180 °C asi 30 minut, nebo dokud buchta nebude hotová.
Tip: Před servírováním můžete buchtu potřít tvarohem a ještě posypat kokosem.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.