V jedné nádobě smíchejte oba cukry, mouku, kypřící prášek, kakao, badyán a strouhanou hrušku.
V druhé nádobě vyšlehejte vejce s máslem, rumem a mlékem.
Smíchejte obě části dohromady a nalijte do vymazané a vysypané formy na chlebíček.
Navrch poklaďte na plátky pokrájené hrušky.
Pečte na 180 °C asi 30-40 minut, nebo dokud těsto nebude propečené. To vyzkoušejte pomocí špejle.
Buchtu podávejte s bílým jogurtem.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.