Než budete připravovat těsto, nachystejte si rozmarýnové máslo – máslo vložte spolu s rozmarýnem do rendlíku a nechte ho pomalu rozpustit.
Ještě několik minut máslo zahřívejte, aby do něj rozmarýn pustil svoji vůni a poté odstavte, nechte vychladnout a vyjměte rozmarýn.
Smíchejte všechny sypké suroviny dohromady a v jiné nádobě vyšlehejte ty tekuté, včetně másla.
Spojte obě části těsta dohromady.
Nakrájejte pomeranč na plátky a ty naskládejte na dno formy na biskupský chlebíček (formu předem vyložte pečicím papírem).
Pomeranče zalijte těstem a vše vložte do trouby.
Pečte na 180 °C asi 40 minut, nebo dokud není buchta hotová.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.