Banánové lívanečky

Banán

Ingredience

  • 70 g hladké špaldové mouky
  • 1 lžička prášku do pečiva
  • 70 ml plnotučného mléka
  • 1 vejce
  • 2 zralé měkké banány
  • + máslo

Na zdobení:

  • šlehačka
  • drobné ovoce
  • čokoláda, skořice, oříškové máslo

Použitá mouka

Postup

Příprava těsta na lívance je velmi snadná. Všechny suroviny dejte do mixéru a umixujte hladké, dokonale jednotné těsto. Pak je nechte 15 minut odpočívat. Tento krok určitě nepřeskakujte, zaručí vám dokonalé lívanečky.

Lívanečky smažte na nepřilnavé pánvi, můžete lehce mašlovat máslem. Zdobte je podle chuti a sezony. V létě jsou chutné se zmrzlinou, v zimě třeba s karamelizovaným jablíčkem.

Zavřít

Kvalita mouk Babiččina volba je naší prioritou

Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení.

Více zde
Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračováním v prohlížení stránek souhlasíte s podmínkami používání, včetně využití souborů cookies. V pořádku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.