Na 1 plech
V nádobě smíchejte mouku, cukr, kypřící prášek, kůru z citronu a sůl.
V jiné nádobě vyšlehejte máslo s vejci a mlékem.
Smíchejte obě části dohromady a nalijte na pečicím papírem vyložený plech. Rovnoměrně rozetřete pomocí stěrky.
Na povrch poklaďte vypeckované třešně a vložte do trouby předehřáté na 180 °C.
Pečte dozlatova, asi 25 minut.
TIP: Pokud máte větší třešně, můžete je lehce obalit v mouce, aby všechny nepropadly úplně na dno bublaniny.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.