Předehřej troubu na 180°C.
Všechny suroviny kromě sýra vlož do mísy robota s nástavcem typu „hák“ a 4 minuty zpracovávej na hladké těsto (při střední rychlosti). Přidej sýr a míchej 1 minutu, aby byl sýr v celém objemu těsta.
Na pracovní plochu rozlož potravinářskou folii a pomoučni ji. Hotové těsto do ní zabal a vlož ho na 5 minut do mrazáku nebo do chladničky na 2 hodiny.
Na pomoučené pracovní ploše vyválej těsto do čtverce o síle 1 cm. Spodní třetinu těsta přelož směrem ke středu a horní třetinu přelož přes ni. Těsto opět rozválej na sílu 1 cm. Těsto otoč o 180° a opět stejným způsobem přehni.
Takto připravené těsto vyválej do tloušťky 2 mm a poté ho rozkrájej na malé trojúhelníky o rozměrech 5 x 5 x 5 cm.
Trojúhelníky přenes na plech vyložený pečicím papírem, potři je olejem a posyp hrubou solí.
Peč 10 minut v rozehřáté troubě, poté stáhni teplotu trouby na 160°C a ještě 5 minut dopeč.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.