Všechny suroviny by měly mít stejnou teplotu, proto je lepší je vyndat na kuchyňskou linku a nechat chvíli stát.
Mouku prosejte do mísy, přidejte škvarky, vejce, vlažné mléko, droždí a zadělejte vláčné těsto. Nechte deset minut kynout.
Placičky tvarujte pomocí lžíce. Propíchejte je vidličkou a na rozpáleném oleji je z obou dvou stran smažte dozlatova. Osolte a opepřete.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.