Všechny suroviny vložíme do mísy a vymícháme hladké těsto. Těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem nebo do formy.
Pečeme v předehřáté troubě na 170°C přibližně 40 minut (propečenost kontrolujeme špejlí)
TIP: upečený perník polijeme čokoládovou polevou a posypeme kokosem
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.