Domácí perník s čokoládou

Čokoláda
1794 Domácí perník s čokoládou

Ingredience

  • 1 hrnek mléka
  • 2 vejce
  • 1 hrnek polohrubé mouky Babiččina volba
  • 1 hrnek hladké mouky Babiččina volba
  • 2 lžíce kakaa
  • 1/2 hrnku oleje
  • 1/2 sklenice marmelády
  • 1 hrnek cukru
  • 1 balíček prášku do perníku

Použitá mouka

Postup

Ve větší míse smícháme hladkou a polohrubou mouku, cukr, kakao, prášek do perníku. Přidáme vejce, olej, mléko a marmeládu. Vše promícháme a nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech.

Pečeme na 200°C asi 30 minut. Po upečení můžeme perník potřít čokoládovou nebo citronovou polevou.

Zavřít

Kvalita mouk Babiččina volba je naší prioritou

Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení.

Více zde
Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračováním v prohlížení stránek souhlasíte s podmínkami používání, včetně využití souborů cookies. V pořádku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.