Špaldové cottage bulky

Sýr
233 Špaldové cottage bulky

Ingredience

  • 150 g mixu hladké a celozrnné špaldové mouky
  • 150 g sýra cottage
  • 1 vejce
  • 2 lžičky prášku do pečiva
  • sůl

Použitá mouka

Postup

V míse smíchejte všechny ingredience na bulky. Poté přikryjte utěrkou a nechte těsto 10 minut odpočívat. Začněte si zatím předehřívat troubu na 170 °C.

Z odleželého těsta ručně vytvarujte čtyři stejně velké bulky a položte je na plech. Pečte asi 30 minut, než bulky na povrchu zezlátnou a trochu naběhnou. Nechte před konzumací úplně vychladnout.

Zavřít

Kvalita mouk Babiččina volba je naší prioritou

Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení.

Více zde
Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračováním v prohlížení stránek souhlasíte s podmínkami používání, včetně využití souborů cookies. V pořádku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.