3 střední brambory
2 vejce
200 g světlé tresky
1 cibule
2 stroužky česneku
1 lžíce nasekané hladkolisté petržele
1 lžička sladké papriky
sůl, pepř
Na trojobal:
2 vejce
100 g hladké mouky
strouhanka na obalování
olej na smažení
Začněte tím, že uvaříte brambory ve slupce doměkka. Nechte brambory stranou vychladnout, oloupejte je a prolisujte lisem na brambory do velké mísy. Na pánvi orestujte najemno nakrájenou cibulku, česnek a koření.
Přidejte na pánev rybu a rozmělněte vidličkou. K bramborám přidejte obsah pánve a vypracujte ručně nebo v robotu těsto. Mokrýma rukama tvarujte kuličky nebo podlouhlé krokety, obalte v trojobalu a smažte dozlatova.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.