Malinová buchta s bílou čokoládou

Čokoláda Léto Maliny Ořechy
113 Malinová buchta s bílou čokoládou

Ingredience

  • 120 g univerzální mouky
  • 2 vejce
  • 80 g třtinového cukru
  • 80 g rozpuštěného másla
  • 40 g oříškového másla (my dáváme mandlové s bílou čokoládou)
  • 60 g nasekaných mandlí nebo mandlových lupínků
  • 1 lžička prášku do pečiva
  • 1 vanička malin (125 g)
  • 100 g bílé čokolády

Použitá mouka

BIO alternativa

Malinová buchta s bílou čokoládou je dokonalou kombinací sladkosti a  svěžesti, která vás okouzlí na první kousnutí. Zkuste tento jednoduchý recept a  nechte se unést kombinací sladkého ovoce a krémové čokolády.

Postup

V míse promíchejte nejprve cukr s rozpuštěným máslem, postupně do směsi zašlehejte vejce, přidejte také oříškové máslo. Promíchejte mouku s práškem do pečiva a přidejte. Nakonec nasekejte čokoládu a oříšky a opatrně vmíchejte do těsta.

Stáhněte do formy a přidejte nakonec i maliny – vmáčkněte je do těsta. Předehřejte troubu na 170 °C. Pečte v zapékací formě nebo pekáčku asi 25 minut. Buchta by měla být vláčná, ale ne nadýchaná (spíš jako brownies – lehce nedopečené a jemné).

Zavřít

Kvalita mouk Babiččina volba je naší prioritou

Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení.

Více zde
Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračováním v prohlížení stránek souhlasíte s podmínkami používání, včetně využití souborů cookies. V pořádku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.