190 g kvalitní hořké čokolády
100 g hladké mouky
4 vejce
125 g másla
90 g třtinového cukru
Na dokončení:
200 g mražených malin
40 g moučkového cukru
1 lžička škrobu
Nejprve začněte rozehřívat troubu na 190 stupňů.
Vejce v pokojové teplotě vyšlehejte s cukrem do pěny. Poté postupně zašlehejte mouku. Ve vodní lázni pomalu rozpusťte čokoládu s máslem. Vlažnou směs másla s čokoládou pomalu zašlehejte do těsta.
Směs nalijte do formy vyložené pečicím papírem – výška těsta by měla být zhruba 5 cm. Pečte zhruba 25 minut podle tvaru formy, kontrolujte špejlí.
Svařte maliny s cukrem a do rozvaru nakonec přidejte ve vodě rozmíchaný škrob, nalijte k malinám a lehce omáčku zahustěte. Brownie na talíři přelijte omáčkou z malin.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.