4 vejce
280 g polohrubé mouky
190 g cukru
100 g rozpuštěného másla
150 ml polotučného mléka
½ prášku do pečiva
1 lžíce kakaa
špetka soli
Na krém
1 plechovka karamelového kondenzovaného mléka
125 g změklého másla
250 g mascarpone
Na ozdobení:
hořká čokoláda a ořechy
Připravte si neodolatelné karamelové řezy s krémem a čokoládou, perfektní dezert, který zaujme svou lahodnou chutí a atraktivním vzhledem.
Vyšlehejte vejce s cukrem, přidejte mléko a máslo, nakonec i mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem. Těsto vlijte na vymazaný a vysypaný plech. Pečte 15 minut v troubě předehřáté na 175 °C a nechte vychladnout.
Změklé máslo našlehejte v robotu při nižších otáčkách. Postupně došlehejte s karamelovým salkem a mascarpone. Tímto krémem bohatě potřete korpus a na závěr ozdobte čokoládou a oříšky.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.