V míse promíchejte mouku, kokosový cukr, prášek do pečiva, špetku soli, vanilkový cukr a trochu citronové kůry. Přidejte žloutek, máslo a vypracujte těsto. Dejte do lednice a nechte odležet.
Z mléka, kokosového cukru a pudingu uvařte puding. Po uvaření zakryjte fólií a nechte vychladnout. Troubu rozehřejte na 180 °C.
Hrušky a jablka zbavte jádřinců a nakrájejte na dílky. Zasypte vanilkovým cukrem, skořicí a promíchejte.
Těsto vyválejte na pečícím papíru do tvaru kruhu. Do středu dejte pudink a okolo nechte asi 4 cm okraje. Na pudink přidejte připravené ovoce a zasypte vlašskými ořechy. Okraj těsta přeložte, potřete vejcem a dejte péct na 25 až 30 minut. Před servírováním můžete poprášit vanilkovým moučkovým cukrem.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.