Na těsto:
2 hrnky polohrubé mouky
0,5 prášku do pečiva
1 hrnek krupicového cukru
0,75 hrnku mléka
0,75 hrnku oleje
2 vejce
Na pudinkovou vrstvu:
1 smetana ke šlehání
1 ztužovač
1 pudink bez vaření
2 mandarinkové kompoty včetně šťávy
+ papír na pečení
Troubu předehřejte na 170 °C.
Do mísy robotu dejte veškeré suroviny na těsto a nechte zpracovat. Mezitím si plech s vyšším okrajem nebo pekáček vyložte pečicím papírem. Těsto stáhnete do formy nejlépe stěrkou.
Pečte ve vyhřáté troubě 25 minut.
Suroviny na pudinkovou vrstvu, včetně kompotu se šťávou, dejte do velké zavařovací sklenice nebo dobře uzavřené krabičky s víkem. A začněte „hrkat“, tedy třesením poctivě promíchejte všechny složky, až pudink téměř ztuhne.
Poté pudinkovou vrstvu rozetřete na buchtu. Přetáhněte fólií nebo alobalem a nechte do druhého dne vrstvy propojit a dezert zatuhnout. Podávejte zdobené čokoládou nebo čerstvou bylinkou.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.