Dutch baby

Jahody Léto Maliny Ostružiny
151 Dutch baby

Ingredience

3 vejce

1 hrnek hladké špaldové mouky

1 hrnek mléka

špetka soli

2 PL másla

Na dokončení:

drobné ovoce

čerstvé bylinky

řecký jogurt, zakysaná smetana

moučkový cukr

ořechy nebo semínka

Použitá mouka

BIO alternativa

Postup

Troubu předehřejte na 220 °C. Všechny suroviny mimo máslo vložte do mixéru a připravte těsto. Nechte 10 minut odpočívat. V pánvi s kovovou rukojetí, která smí do trouby, rozehřejte pomalu máslo. Těsto vlijte na pánev a hned vložte do trouby.

Pečte asi 20 minut. Těsto se nafoukne a vyboulí. Opatrně vyjměte chňapkou, rukojeť je opravdu vřelá. Zdobte vším, co máte rádi, a servírujte přímo z pánve.

Zavřít

Newsletter Babiččina volba

Recepty, tipy a novinky přímo do vaší e-mailové schránky

Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračováním v prohlížení stránek souhlasíte s podmínkami používání, včetně využití souborů cookies. V pořádku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.