3 vejce
1 hrnek hladké špaldové mouky
1 hrnek mléka
špetka soli
2 PL másla
Na dokončení:
drobné ovoce
čerstvé bylinky
řecký jogurt, zakysaná smetana
moučkový cukr
ořechy nebo semínka
Troubu předehřejte na 220 °C. Všechny suroviny mimo máslo vložte do mixéru a připravte těsto. Nechte 10 minut odpočívat. V pánvi s kovovou rukojetí, která smí do trouby, rozehřejte pomalu máslo. Těsto vlijte na pánev a hned vložte do trouby.
Pečte asi 20 minut. Těsto se nafoukne a vyboulí. Opatrně vyjměte chňapkou, rukojeť je opravdu vřelá. Zdobte vším, co máte rádi, a servírujte přímo z pánve.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.