na 2 porce:
Na dokončení podle toho, co máte nejraději:
Pokud pracujete se zbylou kaší, máte to snadnější. V případě brambor přidejte kostičku másla a mléko, jako kdybyste připravovali kaši. Do směsi následně přidejte vajíčko, strouhaný sýr a mouku, vidličkou zpracujte těstíčko.
Směs asi nebude třeba dochucovat – sýr je slaný dost a kaši jste už možná dochutili předtím. Podle chuti a zvolené konečné úpravy teď můžete nasekat do směsi ještě bylinky podle chuti. Můžete do ní také přidat nasekaná sušená rajčata, olivy a podobně.
V rozpáleném vaflovači nechte rozpustit trochu másla. Lžící naneste hutné těsto a rozprostřete ho rovnoměrně na plochu vaflovače. Ten hned nezavírejte, ale nechte vafli zatáhnout a až na poslední 2 minuty jej zavřete. Ven pak vafli vyndejte opatrně, nejlépe dřevěným nožem.
Zdobte oblíbeným dipem, semínky, dostupnou zeleninou nebo jen jogurtem s harissou.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.