Příprava těsta je velmi snadná. Vše vložte do hlubší mísy a prošlehejte. Důležité ale je nechat hotové těsto 15-20 minut dýchat. Tento krok určitě nevynechávejte, zaručí vám dokonale povedené vafle.
Do dobře rozehřátého vaflovače pak dávkujte těsto na trochu másla. Ještě teplé vafle servírujte s jogurtem a maracujou. Můžete doplnit o oblíbený sirup.
Tip:
Pro milovníky kávy doporučujeme přidat do těsta kvalitní espresso místo 50ml mléka, vafle pak krásně voní a jsou skvělé jen se šlehačkou.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.