Bio dýňové muffiny

BIO Dýně
147 Bio dýňové muffiny

Ingredience

  • 200 g dýňového pyré
  • 250 g bio hladké mouky
  • 180 g cukru krupice
  • 30 g směsi koření pumpkin spice nebo perníkového koření
  • 100 ml plnotučného mléka
  • 100 ml řepkového oleje
  • 2 vejce
  • 1 lžička prášku do pečiva

Použitá mouka

Postup

V míse smíchejte všechny suché suroviny mimo cukr.

Do robotu dejte vejce a cukr a vyšlehejte. Poté postupně přidávejte další tekuté složky jako pyré, olej a mléko, stejně tak přisypávejte suchou směs, až budete mít hladké těsto.

Předehřejte troubu na 160 až 180 °C podle toho, jak vám trouba peče, a pomalu pečte do zezlátnutí (20–25 minut). Kontrolujte špejlí.

Díky pyré jsou muffiny vláčné, ale mohou se rychleji kazit při pokojové teplotě. Je vhodné uchovávat je v chladu.

Zavřít

Newsletter Babiččina volba

Recepty, tipy a novinky přímo do vaší e-mailové schránky

Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračováním v prohlížení stránek souhlasíte s podmínkami používání, včetně využití souborů cookies. V pořádku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.