Na 5 ks lívanců:
1 vejce
½ hnědého nebo přezrálého měkkého banánu
4–5 PL vody
40 g celozrnné špaldové mouky
20 g proteinu
40 g ovesných vloček
1 ČL skořice nebo perníkového koření
1 ČL prášku do pečiva
Na zdobení:
proteinová čokoládová nebo karamelová pomazánka
čerstvé ovoce
skyr s proteinem
Nejprve v misce vidličkou rozmačkejte banán, poté přimíchejte vejce. Přidejte protein, jemné ovesné vločky a vodu. Vše míchejte do těstíčka a pak přidejte i zbylé suroviny.
Těsto nechte 10 minut odpočinout, aby se s ním pak dobře pracovalo na pánvi. Menší naběračkou nanášejte na nepřilnavou pánev. Opékejte na mírném plameni z obou stran.
Hotové lívanečky podávejte s oblíbenou pomazánkou nebo skyrem a čerstvým ovocem.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.