(na 40ks):
Příprava těsta je velmi snadná. Prosetou mouku s práškem do pečiva prošlehejte v hluboké míse s mlékem a tekutým olejem. Pokud přidáváte vejce, zašlehejte jej až nakonec. Těsto tak bude bez hrudek.
Důležité ale je nechat hotové těsto 15-20 minut dýchat. Tento krok určitě nepřeskakujte, zaručí vám dokonalé lívance.
Na kvalitní pánev s nepřilnavým povrchem kápněte trochu oleje pro první várku. Pánev dostatečně rozpalte a začněte smažit. Po nalití první várky těsta stáhněte ploténku asi na polovinu výkonu. Smažte do zlatova z obou stran.
Lívanečky zdobte podle chuti například kokosovým sojovým dezertem a semínky granátového jablka jako na fotce.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.