Ze všech uvedených ingrediencí vypracujte hladké těsto.
Těsto zabalte do fresh folie a uložte přes noc do lednice.
Předehřejte troubu na 160°C a vyložte plech pečícím papírem.
Z těsta modelujte stejně velké rohlíčky a skládejte na plech s dostatečnými rozestupy – trošku vyrostou!
Pečte do růžova a po vyndání nechte pár minut zchladnout. Ještě teplé obalujte v moučkovém vanilkovém cukru.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.