Mouku smíchejte s citronovou kůrou.
Máslo utřete s cukrem a postupně vmíchejte vejce a vanilkový extrakt. Do máslové směsi zapracujte mouku – vznikne vám hladké těsto.
Těsto zabalte do potravinové folie a uložte alespoň na hodinu do lednice. Vychlazené těsto vyválejte na pomoučené ploše a vykrajujte vámi vybrané tvary.
Jednotlivé kousky cukroví klaďte na plech vyložený pečícím papírem.
Pečte při teplotě 170°C do růžova, asi 3-5 minut, podle tloušťky těsta a velikosti cukroví.
Vychladlé kousky slepujte marmeládou.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.