1 vanilkový cukr
2 lžíce kakaa
1 lžíce jedlé sody
½ hrnku oleje
3 hrnky univerzální mouky
2 hrnky krupicového cukru
2 hrnky kefíru
Rychlý recept na buchtu z kefíru bez vajec. Úžasná kefírová hrnková buchta vás osloví dokonalou kombinací chutí a jednoduchou přípravou. Smícháte několik základních surovin, vylijete na plech a upečete. Za pár minut je hotovo.
V míse nejprve promíchejte mouku, cukry, jedlou sodu a kakao. Nakonec přidejte tekuté složky a stěrkou zapracujte do hladkého těsta.
Mezitím zapněte troubu a nechte ji předehřívat na 190 °C.
Pečte 25–35 minut. Nechte zcela vychladnout a poté podávejte s jogurtem a drobným ovocem.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.