Kefírová hrnková buchta

Borůvky Jahody Kakao Léto Maliny Třešně
115 Kefírová hrnková buchta

Ingredience:

1 vanilkový cukr

2 lžíce kakaa

1 lžíce jedlé sody

½ hrnku oleje

3 hrnky univerzální mouky

2 hrnky krupicového cukru

2 hrnky kefíru

Použitá mouka

BIO alternativa

Postup:

Rychlý recept na buchtu z kefíru bez vajec. Úžasná kefírová hrnková buchta vás osloví dokonalou kombinací chutí a jednoduchou přípravou. Smícháte několik základních surovin, vylijete na plech a upečete. Za pár minut je hotovo.

V míse nejprve promíchejte mouku, cukry, jedlou sodu a kakao. Nakonec přidejte tekuté složky a stěrkou zapracujte do hladkého těsta.

Mezitím zapněte troubu a nechte ji předehřívat na 190 °C.

Pečte 25–35 minut. Nechte zcela vychladnout a poté podávejte s jogurtem a drobným ovocem.

Zavřít

Kvalita mouk Babiččina volba je naší prioritou

Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení.

Více zde
Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračováním v prohlížení stránek souhlasíte s podmínkami používání, včetně využití souborů cookies. V pořádku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.