V jedné nádobě promíchejte suché ingredience (kromě jahod) a ve druhé vyšlehejte tekuté.
Obě části promíchejte spolu s jahodami nakrájenými nadrobno.
Těstem naplňte formičky na malé bábovičky (nebo formu na muffiny vyloženou košíčky) a poté je pečte na 180 °C asi 20 minut.
Hotové bábovičky nechte vychladnout a poté je vyklopte z formy.
Rozehřejte smetanu téměř k bodu varu a poté ji odstavte.
Za stálého míchání v ní rozpusťte rozlámanou čokoládu.
Vzniklou polevou ozdobte bábovičky a navrch přidejte plátky mandlí.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.