Troubu předehřejte na 160 °C. Formu vytřete máslem a poté vyložte pečicím papírem.
Na vodní lázni rozpusťte čokoládu s máslem, kakaem a vanilkou.
Vejce vyšlehejte do pěny spolu s cukrem a poté je pomalu a po částech vmíchejte do vychladlé čokolády.
Vmíchejte mouku smíchanou s kypřícím práškem a vše nalijte do formy.
Pečte 25 – 35 min v závislosti na velikosti formy (a výšce těsta). Hotové brownies by měly být pevné, ale zároveň uvnitř lehce mazlavé. Po vychladnutí bude vnitřek těsta ještě o něco pevnější
TIP: Poklaďte těsto před pečením kousky ovoce a mírně je zatlačte dovnitř.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.