240 g bio hladké mouky
100 g strouhaného bio kokosu
120 g cukru krupice
60 g změklého másla
2 vejce
1 lžička prášku do pečiva
kůra a šťáva z jednoho bio citronu
moučkový cukr na obalování
Vyšlehejte cukr a máslo do světlé pěny. Postupně přidejte všechny suroviny, postupně zašlehávejte do těsta.
Hladké těsto obalte ve fólii a nechte v lednici minimálně 60 minut uležet.
Tvořte kuličky asi velikosti vlašského oříšku a před položením na plech je hodně obalte v moučkovém cukru.
Pečte 15 minut při 170 °C, nechte vychladnout na mřížce.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.