Bio citronové crinkles

BIO Citron
345 Bio citronové crinkles

Ingredience

240 g bio hladké mouky

100 g strouhaného bio kokosu

120 g cukru krupice

60 g změklého másla

2 vejce

1 lžička prášku do pečiva

kůra a šťáva z jednoho bio citronu

moučkový cukr na obalování

Použitá mouka

Postup

Vyšlehejte cukr a máslo do světlé pěny. Postupně přidejte všechny suroviny, postupně zašlehávejte do těsta.

Hladké těsto obalte ve fólii a nechte v lednici minimálně 60 minut uležet.

Tvořte kuličky asi velikosti vlašského oříšku a před položením na plech je hodně obalte v moučkovém cukru.

Pečte 15 minut při 170 °C, nechte vychladnout na mřížce.

Zavřít

Newsletter Babiččina volba

Recepty, tipy a novinky přímo do vaší e-mailové schránky

Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračováním v prohlížení stránek souhlasíte s podmínkami používání, včetně využití souborů cookies. V pořádku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.