Špaldové perníkové muffiny

Kakao
332 Špaldové perníkové muffiny

Ingredience

  • 100 g špaldové celozrnné mouky
  • 100 g pšeničné hladké mouky
  • 180 g cukru krupice
  • 30 g kakaa holandského tipu
  • 200 g bílého jogurtu
  • 100 ml řepkového oleje
  • 2 vejce
  • 1 prášek do pečiva

Použitá mouka

BIO alternativa

Postup

Vejce vyšleháme s cukrem. Poté lehce vmícháme jogurt a olej, přisypeme mouku s práškem do pečiva a vyšleháme hladké těsto, které dávkujeme do košíčků na muffiny.

Pečeme v předehřáté formě na 170 °C asi tak 30 minut. Propečení kontrolujeme špejlí.

Zavřít

Newsletter Babiččina volba

Recepty, tipy a novinky přímo do vaší e-mailové schránky

Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračováním v prohlížení stránek souhlasíte s podmínkami používání, včetně využití souborů cookies. V pořádku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.