2 porce
40g jemné krupičky
500 ml plnotučného mléka
Kvalitní holandské kakao
Jemně mletá skořice
Nahřáté máslo
Příprava: 45 minut
Vaření: 15 minut
40 minut před vařením nechte krupici bobtnat v mléce. Je to jedna z hlavních příčin toho, proč ji budete mít na konci tak jemnou a hladkou. Na samotnou kaši vždy mějte čas a neodcházejte od ní. Je za chvilku hotová a ta nepozornost se rozhodně nevyplatí. Vařte ji na středním plamenu v rendlíku se silnějším nepřilnavým dnem, stále ji šlehejte, než bude mít jemnou krémovitou konzistenci.
Na kaši dejte podle chuti lžíci rozehřátého másla a zasypte kakaem a skořicí. Teplá krupicová kaše se skořicí je skvělá pro děti na dobré usínání. Kloubí se v ní skvělý sytý pokrm a skořicové účinky, které prý i přináší sladké a pěkné sny.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.