V kvalitě mouky se odráží jakost pšenice a také její druh.
Pro výrobu mouky se kombinují různé druhy pšenice tak, aby se docílilo požadované charakteristiky k různému použití. Na kvalitě obilného zrna se podepisují klimatické podmínky, jakost půdy či hnojení.
Odrůdy pšenice pro naše mouky pečlivě vybíráme.
Seznamte se s našimi dvěma mlýny, kde vaši oblíbenou mouku Babiččina volba vyrábíme.
Druh mouky je charakterizován jako mlýnský výrobek určitého složení, který se vyrábí podle předepsaného technologického postupu.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.