Obě mouky smíchejte v misce s jedlou sodou a skořicí.
V druhé míse rozšlehejte 2 vajíčka v mléce, přidejte lžíci medu a bílý jogurt. Rozmíchejte metlou a přisypte směs mouk se sodou a skořicí. Lehce prošlehejte, až vznikne hustší těsto.
Na rozpálené olejem potřené pánvi smažte lívance (díky žitné mouce a medu v těstě budou tmavší než klasické pšeničné).
Lívance servírujte „do věže“, jednotlivé vrstvy můžete potřít oblíbenou marmeládou. Přelijte je jogurtem a dozdobte čerstvým ovocem.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.