2 vejce
140 g hladké mouky
80 g řeckého jogurtu
80 g cukru
80 g změklého másla
špetka soli
Příprava těsta je snadná. Jedná se o třené těsto, proto potřebujete suroviny vyndat alespoň dvě hodiny před pečením. V míse nejprve utřete máslo s cukrem, pak zapracujte stěrkou vejce a jogurt, na závěr přidejte mouku se špetkou soli a vypracujte jednolité husté těsto.
Pečte asi 20–30 minut při 170 °C a špejlí kontrolujte propečenost těsta.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.