V míse ze 150 g hladké mouky, pokrájeného másla, moučkového cukru a vody vypracujte hladké těsto. Těsto zabalte do potravinové folie a nechte 30 min chladit v lednici.
Troubu předehřejte na 180°C.
Po vychlazení z těsta vyválejte kulatou placku a přeneste ji do koláčové formy. Odkrojte přečnívající těsto.
Připravte si krémovou náplň tak, že vyšleháte žloutky s cukrem a pak do nich ručně vmícháte zakysanou smetanu, cukr, obsah vanilkového lusku, rum a citronovou kůru.
Na těsto rovnoměrně rozvrstvěte mleté mandle, na ně ovoce a vše přelijte hladkým krémem. Ze zbylého těsta vykrájejte srdíčka a poklaďte je na vrch koláče.
Pečtě dozlatova. Bude to trvat 20-30 min, v závisosti na vaší troubě.
TIP: Do krémové náplně můžete přidat strouhanou čokoládu, nebo lžíci Holandského kakaa.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.