Rozehřejeme si troubu na 170°C.
Mouku a cukr nasypeme do mísy. Přidáme 5 lžic vlažné vody a 5 lžic oleje. Oddělíme si žloutky a bílky. Žloutky přidáme k ostatním ingrediencím. Z bílků ušleháme tuhý sníh. Do směsi přidáme kypřící prášek a ušleháme těsto. Jakmile je těsto ušlehané, tak k němu přidáme tuhý sníh. Nyní už nešleháme, ale pomalu zapracováváme.
Vysteleme si formu o průměru 22-28 cm pečícím papírem a nalijeme do ní těsto. A dáme péct na cca 20 minut.
Zlatavé těsto necháme důkladně vychladnout. Jinak by se krém roztekl.
Do misky vložíme 2 měkké tvarohy. Přidáme 5 lžiček vanilkového cukru a důkladně promícháme. Vyloupeme si granátové jablko. Připravíme si korpus a potřeme ho červenou marmeládou. A dále potřeme tvarohovým krémem. Na vrch nasypeme granátové jablko a můžeme podávat.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.