Těsto na korpus připravte vypracováním všech uvedených surovin. Poté ho zabalte do folie a na hodinu uložte do lednice.
Na náplň smíchejte tvaroh se žloutkem, oběma cukry a šťávou z citronu. Z bílků vyšlehejte sníh a opatrně ho vmíchejte do tvarohové směsi.
Těsto vyválejte na tenkou placku a vyložte jím formy na koláčky (3 formy o průměru 12 cm nebo jednu větší o průměru 22 cm). Na těsto vlijte tvarohovou směs. Třešně vypeckujte a nakrájejte na poloviny. Rozvrstvěte je do tvarohu.
Pečte na 170°C, dokud tvaroh nebude na povrchu pevný.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.