Řepu zabalte do alobalu a dejte péct při 180°C na 90 minut. Řepu si můžete upéct třeba hned ráno, aby vám vychladla.
Čokoládu dejte rozpouštět na vodní páře. Řepu mezitím nastrouhejte – jednu polovinu na hrubo a druhou polovinu na jemno.
V míse smíchejte obě mouky s kakaem, práškem do pečiva, sodou a solí. Vyšlehejte cukr s vejci, přidejte k němu olej, rum, moučnou směs, řepu a nakonec čokoládu. Krátce opatrně promíchejte.
Těsto nalijte do máslem vymazané formy a pečte asi 35 minut při 180°C. Kontrolujte špejlí.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.