Ze všech surovin pokojové teploty uhněťte v kuchyňském robotu hladké těsto. Těsto vytvarujte do tvaru bochánku, přikryjte potravinářskou folií a nechte na teplém místě odpočinout zhruba půl hodiny.
Po této době těsto znovu přetužte (znovu bochánek rukama propracujte). Poté jej vyválejte na kulatou placku a rozdělte na 8 stejných dílů jako pizzu.
Každý z trojúhelníků stočte směrem ke špičce do tvaru loupáku a položte na plech, kde je nechte ještě asi hodinu kynout. Před pečením je potřete rozšlehaným vajíčkem a posypte mákem.
Pečte v předehřáté troubě 20 minut na 150 stupňů.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.