Ingredience (na 2 plechy):
Do mísy nasypte mouku, sůl, cukr i droždí a vše promíchejte.
Přidejte nadrobno nasekanou bazalku, olej a vodu.
Vypracujte hladké těsto a z něj válejte tenké tyčinky.
Tyčinky klaďte na pečicím papírem vyložený plech a poté ihned pečte.
Pečte na 200 °C asi 10 minut nebo dozlatova.
TIP: Podávejte s dipem ze zakysané smetany, se sýrovou omáčkou, s rozmačkaným avokádem nebo jen s olivovým olejem a sušenou šunkou.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.