Špaldové grissini s bazalkou

406 Špaldové grissini s bazalkou

Ingredience

Ingredience (na 2 plechy):

  • 200 g špaldové mouky
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička cukru
  • 1 lžička sušeného droždí
  • 160 ml vlažné vody
  • Hrst čerstvé bazalky

 

Postup

Do mísy nasypte mouku, sůl, cukr i droždí a vše promíchejte.

Přidejte nadrobno nasekanou bazalku,  olej a vodu.

Vypracujte hladké těsto a z něj válejte tenké tyčinky.

Tyčinky klaďte na pečicím papírem vyložený plech a poté ihned pečte.

Pečte na 200 °C asi 10 minut nebo dozlatova.

 

TIP: Podávejte s dipem ze zakysané smetany, se sýrovou omáčkou, s rozmačkaným avokádem nebo jen s olivovým olejem a sušenou šunkou.

Zavřít

Vážení zákazníci, věnujte prosíme pozornost tomuto sdělení

Z preventivních důvodů stahujeme z trhu část produkce výrobku Babiččina volba – pšeničná mouka hladká T530 (balení 1kg, šarže označená DMT 31.3., 4.4. a 6.4. 2023 mlýn Litoměřice).

Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračováním v prohlížení stránek souhlasíte s podmínkami používání, včetně využití souborů cookies. V pořádku